Ed Jones Educational Center

121 W. Allen Avenue, San Dimas, Ca. 91773   |  Phone: 909-971-8240  |  Fax: 909-971-8248

Daily School Schedule

The Ed Jones Educational Center

WHERE FRESH STARTS BECOME SUCCESS STORIES!

Chaparral & Vista High Schools Regular Bell Schedule

1st Period                     8:00—8:55                  (55 minutes)

Passing                        8:55- 8:59                    (4 minutes)                 

2nd Period                   8:59—9:54                  (55 minutes)

Passing                        9:54- 9:58                    (4 minutes)     

3rd Period                    9:58—10:53                (55 minutes)                                       

Lunch                          10:53 -11:28                (35 minutes)

Passing                         11:28- 11:32                (4 minutes)     

Announcements           11:32- 11:37                (5 minutes)     

4th Period                    11:37—12:32              (55 minutes)

Passing                        12:32- 12:36                (4 minutes)     

5th Period                    12:36—1:31                (55 minutes)   

Passing                        1:31 – 1:35                  (4 minutes)     

6th Period                    1:35—2:30                   (55 minutes)

Chaparral & Vista High Schools Compact/Guidance Day

1st Period                     8:00—8:30 a.m.                      

2nd Period                   8:34—9:04 a.m.                                  

Guidance                     9:08—9:33 a.m.

3rd Period                    9:37-10:07 a.m.                      

LUNCH                       10:07-10:31 a.m.

4th Period                    10:35—11:05 a.m.

5th Period                    11:09—11:39 a.m.

6th Period                     11:43-12:13 p.m.

Chaparral & Vista High Schools Minimum Day

1st Period                     8:00—8:37 a.m.                      

2nd Period                   8:41—9:18 a.m.                                  

3rd Period                    9:22—9:59 a.m.                                  

 Break                          9:59 -10:18 a.m.

4th Period                    10:22—10:59 a.m.

5th Period                    11:03—11:40 a.m.

6th Period                     11:44-12:21 p.m.

Renaissance Assembly Schedule

1st Period                     8:00 - 8:46                   (46 minutes)

Passing                        8:46 - 8:50                   (4 minutes)                 

2nd Period                   8:50 - 9:36                   (46 minutes)

Passing                        9:36 - 9:40                   (4 minutes)     

3rd Period                    9:40 - 10:26                 (46 minutes)                                       

Lunch                          10:26 - 10:56               (30 minutes)

Passing                         10:56 - 11:00               (4 minutes)     

Assembly                     11:00 - 12:00               (60 minutes)   

Passing                         12:00 - 12:04               (4 minutes)

4th Period                    12:04 - 12:50               (46 minutes)

Passing                        12:50 - 12:54               (4 minutes)     

5th Period                    12:54 - 1:40                 (46 minutes)   

Passing                        1:40 - 1:44                   (4 minutes)     

6th Period                    1:44 - 2:30                    (46 minutes)

Alternative Learning Center

REGULAR DAY

1st Session 7:50-8:45 a.m.

Break 8:45-8:50 a.m.

 2nd Session 8:50-10:15 a.m.

 Break 10:15-10:25 a.m.

 3rd Session 10:25-11:37 a.m.

 LUNCH 11:37-12:12 p.m.

 4th Session 12:12-1:20 p.m.

 Break 1:20-1:25 p.m.

 5th Session 1:25-2:20 p.m.

 

COMPACT/GUIDANCE DAY

1st Session 7:50-9:10 a.m.

Break 9:10-9:20 a.m.

 2nd Session 9:20-10:35 a.m.

 LUNCH 10:35-10:59 a.m.

 3rd Session 10:59-12:03 p.m.        

 

MINIMUM DAY

1st Session 7:50-9:05 a.m.

Break 9:05-9:15 a.m.

 2nd Session 9:15-10:27 a.m.

 LUNCH 10:27-10:46 a.m.

 3rd Session 10:46-12:11 p.m.